the best for the most demanding

+

ALPA

DISCLAIMER

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.all4.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door ALL4. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

 

 

 

Intellectueel eigendom

 

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

 

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ALL4  is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij ALL4, ALPA of Switzerland of Seitz Roundshot Phototechnik AG

 

 

 

Geen garantie op juistheid

 

Indien van toepassing:

 

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met ALL4 te mogen claimen of te veronderstellen.

 

ALL4 streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. ALL4 aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

 

 

 

Wijzigingen

 

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.all4.nl op deze pagina.

 

Laatste update: 22-5-2018

 

 

 

 

Alle vermelde prijzen zijn in Euro, exclusief btw en ondervoorbehoud van koerswisselingen van de Zwitserse Frank, (CHF)

All prices are  in Euro and ex. VAT and subject to change depending of the Swiss Frank (CHF) Errors and omissions excepted.

Alle Preise sind in Euro und unverbindlich. Fehler vorbehalten. Preisangaben sind ohne Mw.St. und bedingt durch den Schweizer Franken (CHF)

De beste digitale panorama camera's. Swiss made!
ALPA middenformaat camera's van superieure kwaliteit. Made in Switzerland

www.roundshot.com                      www.alpa.ch

Ivo Vleugels | ALL4
ALPA & Seitz Roundshot dealer Benelux

A ge Veld 57     |     6281AK Mechelen

Netherlands     |      tel. +31(0)43 3080144

 

BTW / VAT: NL159505586B01
K.v.K; 14633179

 

contact

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Message received

e-mail:  info[at]all4.nl